Este sitio web utiliza 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestro servicio y analizar estadísticas de navegación. Al continuar navegando aceptas el uso que hacemos de las 'cookies'. Puedes cambiar la configuración en tu navegador siempre que lo desees. Aceptar
Home » Servei de guarda

Servei de guarda

 - La Mainada

El servei de guarda d'infants té per objectiu ajudar a les famílies a conciliar els seus horaris laborals amb la seva vida familiar. Per tot això, podeu deixar els vostres infants a càrrec de persones altament qualificades que vetllaran pels vostres fills i els estimularan a partir d'un model pedagògic fonamentant en el joc.

Les nostres instal·lacions estan adaptades a les necessitats d'infants a partir de quatre mesos.

 

 

Fes l'horari que et faci falta, nosaltres ens adaptem!

 

 

 

Mesures d'atenció a la divesitat i a infants amb necessitats educatives especials

A La Mainada comptem amb un programa específic per aquells infants amb necessitats específiques. Tenim un departament propi amb logopeda, psicopedagoga i psicòloga.

En el document que us presentem a continuació podreu trobar aquestes mesures.

 

IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS

IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS - La Mainada

Aquest curs implantarem la immersió lingüística en anglès. L'aprenentatge d'una llengua estrangera es fa de la mateixa manera que aprenem català i castellà alhora, és a dir, a partir del contacte simultani amb dues llengües. Els infants tindran una referent dins la classe i l' especialista serà un reforç com ho han sigut altres persones durant altres cursos, amb la diferència que els parlarà en anglès. L'especialista es dirigirà en anglès als infants quan estiguin jugant, al pati, mentre facin una experimentació o una activitat, és a dir, no es tracta d'un sistema rígid.

A partir d'un any.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES - La Mainada
  • Estimulació de la intel·ligència a través del joc
  • Aprèn a parlar tot jugant
  • Piscina
  • Taller d'horta
  • Celebracions de les festes tradicionals
  • Taller de panellets, mona, galetes...

Descompte per als treballadors del Grup Freixenet

Descompte per als treballadors del Grup Freixenet - La Mainada
La Mainada