Este sitio web utiliza 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestro servicio y analizar estadísticas de navegación. Al continuar navegando aceptas el uso que hacemos de las 'cookies'. Puedes cambiar la configuración en tu navegador siempre que lo desees. Aceptar
Home » Qui som?

Qui som?

Som un equip de professionals qualificats amb experiència en la primera infància. La Tània, la Mireia, la Gemma, l'Ada i la Lídia conformen un referent en cada especialitat. Cada una de nosaltres se'n cuida d'un tram d'edat, així com dels Casals, les acollides, i del Departament Psicopedagògic.

Treballar amb petita infància no és només un títol sinó també il·lusió, ganes de fer-ho, i vocació. 

La Mainada treballa amb xarxa per donar un servei de qualitat a pares i mares, i infants. Hi ha situacions que no es poden resoldre de forma individual sinó que es necessita la col·laboració de tots, família, mestres, especialistes en salut etc. Aquesta és la manera d'oferir un bon servei.

Gràcies per deixar-nos gaudir dels vostres petits !

Una per una...

 

Sóc la Tània Segovia, directora de La Mainada. Sóc diplomada en Relacions Laborals, tècnica superior en educació infantil, monitora i directora de lleure, i tinc un postgrau en resolució de conflictes a les aules. Em faig càrrec de la gestió així com de la part educativa. Fa més de dotze anys que treballo amb infants tant en l’àmbit formal com no formal. Aquesta professió és una de les millors: estar a les aules, veure’ls créixer, poder ensenyar-los el món..., i l’experiència de tenir un centre infantil és única!

                                                                              Tània

 

 

 

 

Em dic Mireia Perau i sóc llicenciada en psicologia i psicopedagoica, postgraduada en psicologia clínica i  en mediació i resolució de conflictes i tinc un màster en psicologia legal i forense. Fa més de 13 anys que em dedico a la psicologia dirgint i prestant atenció directa en serveis municipals i comarcals i també en la meva consulta privada. A La Mainada, sóc l'encarregada de dirigir el departament psicològic i psicopedagògic. És un plaer llevar-te cada dia pensant que rebràs moltes abraçades, petons i somriures dels petits que corren per les aules. 

                                                                                Mireia

 

 

Em dic Gemma Casanovas, sóc Tècnica Superior en Educació Infantil. També he realitzat cursos de massatges infantils, monitora de lleure i vetlladora escolar. El que més m’agrada de treballar amb infants és l’energia que et transmeten, les ganes que tenen d’aprendre coses noves i el somriure que et regalen dia a dia!

                                                                                          Gemma

 

 

Sóc l’Ada Torra, psicopedagoga, pedagoga i tècnica superior en educació infantil. Tinc experiència amb infants amb necessitats especials i dificultats d’aprenentatge, fet que m’ajuda a detectar possibles problemes de desenvolupament en l’edat primerenca. Ensenyar als més petits a descubrir el món que els envolta, i ajudar-los a desenvolupar-se amb autonomía i felicitat és el que més m'agrada de la meva feina. 

                                                                                                              Ada

 

 

La Mainada