Este sitio web utiliza 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestro servicio y analizar estadísticas de navegación. Al continuar navegando aceptas el uso que hacemos de las 'cookies'. Puedes cambiar la configuración en tu navegador siempre que lo desees. Aceptar
La Mainada Educació, lleure i formació
Home » Formacions

Formacions

 - La Mainada

ACTIVITATS EN LLENGUA ANGLESA

ACTIVITATS EN LLENGUA ANGLESA - La Mainada

Aquesta escola ha implantat la introducció de la llengua anglesa en les seves programacions i a diari, de la mateixa manera que aprenem català i castellà alhora, és a dir, a partir del contacte simultani amb dues llengües. La mestra referent dirigirà les activitats tant en una llengua com en l'altra. Els nostres petits/es tenen la oportunitat de tenir el primer contacte amb una altra llengua de forma divertida i didàctica.

Sabeu que l'aprenentatge de diferents llengües en edats primerenques estimula el desenvolupament auditiu? Això ho fem per preparar i facilitar l'aprenentatge d'altres llengües en cursos posteriors. Qüestió molt important en els nostres dies.

 * A partir d'un any.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES - La Mainada
  • Estimulació de la intel·ligència a través del joc
  • Aprèn a parlar tot jugant
  • Piscina
  • Taller d'horta
  • Celebracions de les festes tradicionals
  • Taller de panellets, mona, galetes...

ESPECIAL CORONAVIRUS

ESPECIAL CORONAVIRUS - La Mainada

FASE DE REPRESA:

- ús de mascaretas

- distanciament social

- rentant de mans sovint

A l'escola, els infants menors de 6 anys no tenen la obligació de dur mascareta, i de 0 a 3 directament no n'han de portar.

 

Consulta al Departament de Salut o al teu Ajuntament.